De redenen waarom zeewier brood een gat in de markt is

Zeewier is de groenten met de meeste mineralen. Sinds enkele jaren staat het ook in het Europa onder de aandacht. Steeds meer consumenten zien de belangrijke redenen, als het aanvullen van te korten in ons dagelijkse voedsel van belangrijke mineralen en de beschikbaarheid voor voldoende voedsel in de toekomst.

Door zeewier beschikbaar te maken voor de consument en zonder een extra inspanning hiervoor te leveren, introduceren wij onze unieke zeewierbroodjes met laaggehalte zout.
De unieke samenstelling van het brood en zeewier zorgt voor een heerlijke Umami smaak. Geen overheersende zeesmaak/geur. Ons zeewierbrood is rijk aan vele extra mineralen als; Jodium, Magnesium, Kalium, Calcium, Vitamine B3 en B12, IJzer en nog veel meer.

Door het zout (bevat 39% natrium) te verlagen door toevoeging van zeewier (bevat 3% natrium) blijft de smaak behouden en vult het de dagelijkse aanbevolen behoeftes van mineralen aan. Bovendien hebben de zeewierbroodjes een langere malsheid. Wanneer gezondheid, duurzaamheid, en natuurlijk lekker in uw programma voorkomt, zijn de zeewierbroodjes een uitstekende aanvulling voor uw broodassortiment. Voorgebakken zeewierbrood zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Bekijk ons zeewierbrood.

Draag bij aan een gezondere voedingaanbod en het behoudt van ons planeet!

Meer technische productinformatie over ons zeewier, vindt u op NoriBake

Laten we samen uw idee realiseren tot een product

Vertel ons over uw concept